Gevaar ligt op de loer op nieuwste poster 'Alien: Covenant'

Over een dikke maand kunnen we de film met eigen ogen zien!

Een nieuwe (ditmaal Zuid-Koreaanse) poster van Alien: Covenant is online vrijgegeven door 20th Century Fox. Natuurlijk wilden we jullie deze afbeelding niet onthouden. Op de poster zien we acteurs Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup als respectievelijk Walter, Daniels en Oram. Scroll verder voor de poster!

Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het universum dat hij creëerde met de eerste Alien. De Prometheus-sequel gaat over het kolonieschip Covenant, waarvan Daniels (Waterston) een bemanningslid is. Wanneer het schip landt op een gevaarlijke, afgelegen planeet, komen ze erachter dat androïde David (Fassbender), overlevende van de Prometheus-expeditie, de enige inwoner is van de planeet.

Naast de eerder genoemde acteurs bestaat de cast van Covenant uit namen als Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby en James Franco. Jack Paglen (Transcendence) en Michael Green (Green Lantern) schreven het script van de film. Alien: Covenant draait vanaf 18 mei a.s. in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair