Toeval of niet: 'IT' keert 27 jaar later terug!

Toeval of niet: 'IT' keert 27 jaar later terug!

Creepy..!

Het boek van Stephen King werd in 1990 voor het eerst verfilmd. Daarna verschenen er doorlopend allerlei geruchten dat er na de miniserie ook een volwaardige film zou verschijnen. Nu 27 jaar later is het Warner Bros. en regisseur Andy Muschietti (Mama) gelukt om IT te laten verschijnen in bioscoopvorm. En juist die 27 jaar is een leuk detail en waarschijnlijk enigszins, maar niet geheel een toeval.

De duivelse verschijning 'het' keert in het boek namelijk iedere 27 jaar terug. Nu de film ook 27 jaar na de miniserie verschijnt, lijkt Pennywise's invloed zichtbaar. Of dit volledig opzet is, valt te betwijfelen, maar een leuk is het wel. Wie weet zet Warner Bros. het feitje nog in tijdens de marketingcampagne die vroeg of laat zal losbarsten.


De horrorfilm rond onder meer de Loser's Club, bestaande uit in ieder geval Bill Denbrough (Jaeden Lieberher), Beverly (Sophia Lillis), Richie Tozier (Finn Wolfhard), Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor) en Eddie Kaspbrak (Jack Grazer) en de clown Pennywise (Bill Skarsgård) verschijnt vanaf 7 september in de Nederlandse bioscopen. Hieronder ook nog een nieuwe setfoto!

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair