Armie Hammer ontkent geruchten 'Green Lantern Corps'

Armie Hammer ontkent geruchten 'Green Lantern Corps'

Hammer geeft toe dat hij de fans iets te lang lekker heeft gemaakt.

Over DC's Green Lantern Corps doen al enige tijd twee hardnekkige geruchten de ronde. Het ene zou zijn dat de studio de film versneld wil produceren en al in 2018 wil uitbrengen, in plaats van in het oorspronkelijk geplande 2020. Het andere is dat Armie Hammer de hoofdrol van Hal Jordan zou vertolken. Vandaag werd tenminste één van beide ontkracht: Hammer is niet betrokken bij het project.

Hammer sprak over Green Lantern Corps tijdens een interview met Collider voor zijn nieuwe film Free Fire. Hammer gaf toe dat hij te ver meeging in de hele geruchtenmolen omtrent de DC-stripverfilming. Hij is nooit door DC benaderd, maar schiep er een duivels genoegen in het vuur op social media aan te wakkeren in plaats van het te doven.

'Het was leuk om een tijdje de trol uit te hangen,' sprak Hammer. 'Maar nu ben ik overtuigd dat iedereen zich tegen me zal keren dus heb ik iets van 'oh shit, even gas terug geven'. Ik heb niets te bevestigen of te ontkennen. Het enige dat ik heb gehoord over dat ik Green Lantern zou zijn in mijn leven komt van social media.'

Hammer en DC hebben dus nooit rond de tafel gezeten, maar wie weet brengt de buzz op social media daar alsnog verandering in. Hammer is dus nog niet geheel uit te sluiten als Hal Jordan. Dat de studio nog geen hoofdrolspeler voor het project gevonden heeft, suggereert echter dat ook het andere gerucht, over de nieuwe releasedatum in 2018, met een korrel zout genomen dient te worden.



NieuwsFilm

meest populair