Mark Hamill over Luke Skywalker

Mark Hamill over Luke Skywalker

Zou het kunnen dat hij kiest voor The Dark Side?

Internet staat weer op zijn kop na de nieuwste teaser trailer voor de volgende Star Wars film, The Last Jedi. De trailer wordt gigantisch vaak bekeken, maar geeft nog redelijk weinig weg. Dit weerhoudt fans er natuurlijk niet van om al hardop te speculeren over alles wat erin te zien is en wat er mogelijk gaat gebeuren en het zijn vooral de woorden van Mark Hamill's Luke Skywalker die veel impact hebben: ''It's time for the Jedi to end''.

Mark Hamill had maar een klein rolletje in The Force Awakens, maar het is onderhand wel duidelijk dat dit niet het geval zal zijn in The Last Jedi. Velen vragen zich dus af wat er exact gaat gebeuren met Luke Skywalker en wat hij precies bedoelde, maar een theorie waar Hamill op reageert is of hij misschien kiest voor The Dark Side.

Zo zei Hamill: ''Er is een verschil tussen de trailer en de teaser. De teaser laat je alleen bepaalde beelden zien, zonder te veel van het verhaal weg te geven. De enige echte belangrijke scene die jullie al gezien hebben is waar Luke zegt dat het tijd is dat de Jedi tot een eind komen''.

De 65-jarige acteur zei dat hij ook opkeek van deze woorden en erg verrast was: ''Ik was gechoqueerd toen ik erachter kwam wat Rian Johnson [regisseur van The Last Jedi] voor mij had geschreven en ik weet zeker dat het publiek er ook van gaat opkijken! Zo vragen sommigen mij of Luke, net zoals zijn vader, uiteindelijk kiest voor 'the Dark Side'. Het is goed mogelijk, alles kan gebeuren...''

Wat denken jullie hiervan? Zou het kunnen dat Luke net zoals Anakin uiteindelijk gaat voor 'the Dark Side' of klinkt dit meer als een wat al te ver gezochte theorie?



NieuwsFilm

meest populair