Charlie Hunnam noemt zijn mislukte huwelijk 'afschuwelijk, pijnlijk en prijzig'

Charlie Hunnam noemt zijn mislukte huwelijk 'afschuwelijk, pijnlijk en prijzig'

Hij trouwde op zijn 18e in Las Vegas.

Tijdens een bezoek aan CinemaCon in Las Vegas onthulde Pacific Rim-acteur Charlie Hunnam het één en ander over zijn eerste huwelijk, welke niet erg gladjes verliep. De 37-jarige Engelsman ontmoette actrice Katharine Towne in 1999 toen ze auditie deden voor tv-serie Dawson's Creek. Na een maandje daten gingen ze naar Las Vegas en verstevigden hun relatie door te trouwen.

Misschien niet de beste beslissing die hij ooit maakte: "Het was de eerste keer dat ik in Vegas was. Ik ging trouwen, wat niet echt goed uitpakte. Ik kende haar zo'n drie weken en we waren smoorverliefd op elkaar. We gingen naar Vegas, want wij als 18-jarigen dachten: 'Wat als we elkaar nooit meer zien? Laten we trouwen! Want dan moeten we elkaar weer terugzien, al is het om te scheiden!' En we kwamen daar aan en ik was niet eens oud genoeg om te drinken. Dus ik ging er ook niet vanuit dat ik kon trouwen. Ik nam aan dat het gewoon een grap was. Maar we gingen er opgewonden naartoe en om twee uur 's nachts trouwden we."

Hunnam en Towne bleven drie jaar bij elkaar als man en vrouw. Toen maakten ze er een eind aan in 2002. Volgens Hunnam waren het "drie afschuwelijke, pijnlijke en prijzige jaren. Maar aan het eind van de rit kreeg ik de katten. Een kleine overwinning," grapte hij.

Drie jaar laten begon hij met juwelendesigner Morgana McNelis te daten. Hunnam: "Dit is een meisje waar ik ontzettend veel van houd en elf jaar van mijn leven mee heb gedeeld. Ik hoop ook de volgende zestig jaar. Ze is mijn loyale en ondersteunende partner geweest, lang voordat ik succes boekte of geld had. Mijn vriendin is één van de aardigste, vriendelijkste en deugdzaamste mensen die ik ooit ontmoet heb."



NieuwsFilm

meest populair