Terrorisme in gerichte trailer 'American Assassin'

Met Dylan O'Brien, Michael Keaton en Taylor Kitsch.

Lionsgate en CBS Films hebben de eerste trailer online gezet voor de film American Assassin, een verfilming van het elfde deel in de Mitch Rapp-boekenserie van wijlen Vince Flynn. In de actiethriller zijn er rollen voor onder meer Dylan O'Brien (The Maze Runner), Michael Keaton (Spotlight), Taylor Kitsch (Savages), Sanaa Lathan (Now You See Me 2) en Shiva Negar (Let's Rap).


In de American Assassin van Kill the Messenger-regisseur Michael Cuesta volgen we de startende CIA black ops Mitch Rapp (O'Brien), onder leiding van de Koude Oorlog-veteraan Stan Hurley (Keaton). Het duo krijgt van de plaatsvervangend CIA-directeur Irene Kennedy (Sanaa Lathan) de opdracht om een ogenschijnlijk willekeurige reeks aanslagen op militaire en civiele doelen te onderzoeken. Samen ontdekken ze een patroon in het geweld en deze stuurt hen op een gezamenlijke missie met een dodelijk Turkse agent (Negar). Ze moeten een mysterieus persoon (Kitsch) tegenhouden die tracht een wereldoorlog te starten in het Midden-Oosten.

American Assassin staat gepland om op 21 september te verschijnen in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair