Eerste reacties 'Guardians of the Galaxy Vol. 2', met vijf credit-scènes!

Eerste reacties 'Guardians of the Galaxy Vol. 2', met vijf credit-scènes!

We krijgen een prima tweede deel!

Gisteren werd bekend dat regisseur James Gunn terugkeert voor volume 3 in de Guardians of the Galaxy-reeks binnen het Marvel Cinematic Universe. Goed nieuws, zeker nu de eerste reacties op Vol. 2 een uitstekend ontvangst voorspellen. Tevens nieuws over de scènes tijdens de aftiteling.

Vijf "post credit scenes"


Via de online reacties na de eerste persvertoning wordt duidelijk dat de film maar liefst vijf (!) zogenoemde "post credit scenes" heeft - de korte filmpjes tijdens de aftiteling. Vaak is dit er maar één, plus een scène helemaal aan het einde, de "end credit scene". Regisseur Gunn gaf het detail prijs door een reporter van Screen Rant te corrigeren:


Zeer positieve eerste reacties!

En dan de eerste reacties op de film. Ondanks dat er nog een embargo rust op de complete reviews, hebben de nodige recensenten hun eerste indruk via Twitter gedeeld. En deze pakken overwegend zeer enthousiast uit. De reacties geven vooral aan dat er (ruimschoots) aan de verwachtingen wordt voldaan en dat er heel wat verrassingen zijn. Vol. 2 zou met gemak behoren tot de beste films van het MCU. Ook is de film verrassend emotioneel en uiteraard erg grappig. Eigenlijk alle personages worden bejubeld. Vanaf 27 april in de Nederlandse (3D) bioscoop.








Uiteraard zijn er ook wat mildere reacties te vinden op Twitter, zoals te lezen in onderstaande tweets:





NieuwsFilm

meest populair