James Gunn officieel terug voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'!

James Gunn officieel terug voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'!

Hij wil de trilogie afronden.

Regisseur James Gunn gaf enige tijd terug nog aan dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 zeker onderdeel uit gaat maken van de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe. Toen gaf hij nog aan dat hij nog niet zeker wist of hij betrokken zou zijn. Nu heeft hij zijn terugkeer bevestigd.

Via zijn Facebook-pagina laat Gunn weten dat hij Vol. 3 zowel schrijft als regisseert. Hij nam aardig wat woorden voor de aankondiging. Deze lees je hieronder. Opvallend aan zijn verhaal is dat hij de keuze heeft gemaakt omdat hij verantwoordelijk wil zijn voor het derde deel in de trilogie. Ook geeft hij aan hoe diep zijn liefde zit voor de 'A-holes': "Uiteindelijk gaat mijn liefde voor Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax en Nebula - en enkele van de aankomende helden - dieper dan jullie zouden kunnen bedenken."

"Veel van wat er gebeurd is het MCU in de afgelopen 10 jaar leidt tot Avengers: Infinity War. Guardians of the Galaxy Vol. 3 speelt zich daarna af. De film zal de huidige verhaallijn van de Guardians of the Galaxy afronden en oude en nieuwe Marvel-personages een weg bieden in de volgende 10 jaar en verder," aldus Gunn over de derde Guardians.

Hieronder het complete bericht van Gunn op Facebook:


Tot het zover is, gaan we eerst genieten van de sciencefiction in Guardians of the Galaxy Vol. 2 welke op Koningsdag verschijnt in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair