Algemeen

Eerste blik op besnorde Henry Cavill in 'Mission: Impossible 6'

Suups met snor.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Schrijver en regisseur Christopher McQuarrie heeft op Instagram een foto gedeeld vanaf zijn filmset in de Franse hoofdstad Parijs. Daar werkt hij aan een project met de werktitel Gemini, oftewel het zesde deel in de Mission: Impossible-franchise. Op de foto is McQuarrie te zien met de grootste nieuwkomer: Henry Cavill, inclusief snor.

Op de "selfie" is naast McQuarrie, eerder verantwoordelijk voor Mission: Impossible Rogue Nation (2015), en de Man of Steel-acteur ook franchise-held en stuntman Tom Cruise (Ethan Hunt) te zien. Het lijkt erop dat ze op een gebouw staan en wie weet wagen Cruise en Cavill zich aan een bepaalde stunt in het nachtelijke Parijs, nabij de Eiffeltoren.

...

Een bericht gedeeld door Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) op


Naat bovengenoemde acteurs zijn in Mission: Impossible 6 ook Rebecca Ferguson (Ilsa Faust), Simon Pegg (Benji Dunn), Alec Baldwin (Alan Hunley), Vanessa Kirby en Sian Brooke te zien. M:I 6 staat gepland voor 2 augustus 2018.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raoulm

Avatar

Nieuw woord : besnorde

Decepticon

Avatar

Echt zo'n klassieke Britse uitstraling, ik hoop dat Cavill ook een Brit speelt en eens zijn moedertaal kan spreken in een film.

Master Of Films

Avatar

Besnorde Superman heeft een pornosnor. Dat wordt vast kietelen bij Lois.

nieuwslaatste nieuws

meest populair