Seth Rogen officieel lid geworden van studentenhuis Pi Kappa Alpha

Seth Rogen officieel lid geworden van studentenhuis Pi Kappa Alpha

Ze hebben een groot bedrag opgehaald voor een goed doel dat Rogen beheert.

Nadat hij tegen studentenhuizen vocht in komedies Neighbors en het vervolg Neighbors 2: Sorority Rising, heeft Seth Rogen besloten er zelf eentje te vergezellen. De grappenmaker is door Pi Kappa Alpha, een studentenhuis van de universiteit in Vermont, officieel tot lid geslagen. Het nieuws is bekendgemaakt middels de onderstaande berichten op Twitter.

De toetreding komt niet helemaal vanuit het niets. Rogen (35 jaar) is al vaker op de universiteit geweest om zijn Hilarity for Charity-beweging te stimuleren. Pi Kappa Alpha heeft hem daarbij geholpen en hebben de laatste keer een bedrag van $ 32.000 opgehaald. Nadat Rogen langsging, besloten ze te gaan bowlen. Nadien werd hij in een "top geheime ceremonie" opgenomen door de broederschap.







Rogen en zijn vrouw Lauren Miller stichtten Hilarity for Charity enkele jaren geleden op om Azlehimer's te bestrijden. De Canadese-Amerikaanse grappenmaker vertelde eerder waarom ze dat deden: "De moeder van mijn vrouw was met Alzheimer's gediagnosticeerd rond haar vijftigste. We besloten uit wanhoop, en het gevoel om iets goeds te doen, met vrienden Hilarity for Charity te starten. Een komedieshow met variatie. Ons uiteindelijke doel is om een geneesmiddel te financieren. Maar in de tussentijd focussen we ons op tastbare doelen zoals het verzorgen van mensen die met dementie leven. Ik hoop zo de aandacht van meer jongere mensen te krijgen, zodat we de geldmiddelen kunnen opbrengen die de ziekte verdiend."

NieuwsFilm

meest populair