Meer woede, kogels en moorden in teaser 'Outrage 0: Coda'

Meer woede, kogels en moorden in teaser 'Outrage 0: Coda'

Takeshi Kitano keert terug met alweer de derde titel in zijn recentste reeks gangsterfilms.

Bekijk nu de eerste teaser voor Outrage 0: Coda, eerder bekend als Outrage: Final Chapter. Het is de derde film in de Outrage reeks van regisseur en acteur Takeshi Kitano, vooral bekend van misdaadfilms als Sonatine en Hana-bi, de samuraifilm Zatoichi en zijn acteerwerk in onder andere Ghost in the Shell, Battle Royale en Johnny Mnemonic.

Nadat hij beroemd werd om zijn gangsterfilms maakte hij maar liefst drie films die zijn reputatie als komiek, als acteur en als filmmaker zeer zelfbewust persifleerden. Het leek erop dat Takeshi Kitano wel een beetje klaar was met zijn carrière. Maar toen kwamen de Outrage films: Outrage, Outrage Beyond en nu dus Outrage 0: Coda:



Tijdens een zakenreis in Zuid-Korea vermoord de yakuza Hanada de ondergeschikte van CEO Jang. CEO Jang is ontzettend machtig in Zuid-Korea en er dreigt een oorlog tussen zijn zakenimperium en de yakuza-organisatie van Hanada, Hanabishi Kai. Tegelijk breekt er een intern conflict uit binnen de Hanabishi Kai. Otomo (Takeshi Kitano), als werknemer van CEO Jang, reist terug naar Japan om met harde hand orde op zaken te stellen.

NieuwsFilm

meest populair