Algemeen

De Neomorph in vol ornaat op nieuwe foto's 'Alien: Covenant'

Plus een blik op Michael Fassbenders androïden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 09:34 in Algemeen
Met nog maar ruim een maand te gaan tot de release vanAlien: Covenant, draait de marketingmachine van filmstudio 20th Century Fox op volle toeren. Fox heeft nu via Empire Online drie nieuwe foto's vrijgegeven, waarvan de belangrijkste een gloednieuwe blik is op de zogenaamde Neomorph, een voorloper/afsplitsing van de bekende Xenomorph uit de andere Alien-films. Op de tweede foto zien we de androïden die gespeeld worden door Michael Fassbender en de derde laat een mysterieuze plek zien die volgende maand volledig zal worden onthuld.

Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het universum dat hij creëerde met de eerste Alien. De Prometheus-sequel gaat over het kolonieschip Covenant, waarvan Daniels (Waterston) een bemanningslid is. Wanneer het schip landt op een gevaarlijke, afgelegen planeet, komen ze erachter dat androïde David (Fassbender), overlevende van de Prometheus-expeditie, de enige inwoner is van de planeet.

Naast de eerder genoemde acteurs bestaat de cast van Covenant uit namen als Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby en James Franco. Jack Paglen (Transcendence) en Michael Green (Green Lantern) schreven het script van de film. Alien: Covenant draait vanaf 18 mei a.s. in de Nederlandse bioscopen.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Was die neomorph op het einde van prometheus niet zwart?

meanrat

Avatar

Schrijvers van het script verantwoordelijk voor "Green Lantern" en "Transcendence". Hoe kan dit in godsnaam goed worden?

Shifty777

Avatar

Ik vind die neomorph anders toch ook niet zo geweldig.

Steve-O

Avatar

Ziet er lekker ranzig uit.

Ik hoop dat dit beter gaat worden dan Prometheus anders mag deze Alien revamp wat mij betreft gestopt worden.

Akke Moeka Hara

Avatar

Alsof Green Lantern een slechte film was, was gewoon een algemene vermakkelijke film die goed te verteren is.

Ed Crane

Avatar

Robbepost "Was die neomorph op het einde van prometheus niet zwart?"

Dat klopt maar die kwam uit een Enigineer en ook nog eens via een lifecycle van inpregnatie van een soort enorme inktvis/zeester-facehugger die dan weer uit Shaw kwam nadat zij dan weer geïmpregneerd was door een man die zelf weer geïnfecteerd was door het zwarte goedje door het op te drinken. De film Prometheus suggereert dat wie de gastheer is en(/ of) op welke manier deze precies geïnfecteerd wordt, van invloed is op wat het effect precies is en wat voor een gedrocht er uit voortkomt:

Shifty777 "Ik vind die neomorph anders toch ook niet zo geweldig."

Wie weet is deze neomorph het wezen dat ontstaat wanneer een mens door het zwarte goedje geïnfecteerd wordt. Dus zoals in Prometheus bijvoorbeeld gebeurde met die gast die z'n helm als bong gebruikte en weer bij het schip aankwam zetten als een bizar gedrocht dat nog in transformatie was. Deze neomorph zou dan de volledig getransformeerde versie kunnen zijn van wat oorspronkelijk een mens was. Bij de deleted scenes van Prometheus zag je min of meer dezelfde scene, maar dan was 'ie al iets verder getransformeerd en dat had hier wel iets van weg (zij het niet met zo'n punt op de kop)

En ik denk dat de neomorph vervolgens ook maar een tussenfase is die via één of andere cyclus, via experimenten, een specifieke host - whatever - uiteindelijk een exoskeles zal krijgen, de bekende neomorph-vorm krijgt en de uiteindelijke levenscyclus met facehugger en de eieren zoals we die kennen.

Steve-O

Avatar

Ja, Alien3 gaf ook al aan dat de xenomorph anders is als het een andere host heeft gehad.

Sunspot

Avatar

Mooie beelden, sowieso vond ik dat een van de betere dingen in Prometheus.

Je ziet aan de stijl ook duidelijk dat deze film een vervolg is op Prometheus.

Robbepost

Avatar

Klinkt logisch. Wederom bedankt Ed!

Master Of Films

Avatar

Ziet er goed uit die Neomorph. Hij lijkt veel op Vin Diesel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair