Algemeen

Uma Thurman en Rob Riggle nemen ook deel aan 'The War with Grandpa'

In de familiekomedie gaan ze spelen naast Robert De Niro en Christopher Walken.

door Rik Timmer om 08:11 in Algemeen
Boekverfilming The War with Grandpa is twee namen rijker. Coming Soon en andere sites berichten dat Uma Thurman (Kill Bill) en Rob Riggle (21 Jump Street) in de familiekomedie van Tim Hill zullen verschijnen. Ze voegen zich bij een cast bestaande uit Robert De Niro, Oakes Fegley en Christopher Walken.

Peter is tien jaar oud. Hij krijgt te horen dat zijn opa bij hem thuis komt wonen, wat hem erg opgewonden maakt. Er komt echter een eind aan zijn vrolijkheid wanneer opa zijn kamer krijgt wegens zijn slechte been. Omdat hij niet naar de zolder kan moet Peter daar naartoe. Nu zit er niets anders op dan zijn opa de oorlog te verklaren! Samen met zijn vrienden verzint hij allerlei buitensporige plannen om ervoor te zorgen dat zijn opa opgeeft en de kamer overhandigt. Maar opa is taaier dan hij eruitziet. In plaats van zich over te geven besluit opa terug te slaan. Ooit waren ze zulke goede maten... Zal de oorlog te ver gaan?

Jane Seymour en Cheech Marin treden ook in de film op, welke geschreven is door Lisa Addario, Joey Syracuse, Matt Ember en Tom Astle. De twee laatste namen hebben de definitieve versie samengesteld, waar producent Marro Films (Life on the Line) helemaal achter stond. Wie The War with Grandpa graag wil zien moet nog even geduld hebben. Volgende week maandag beginnen de opnames pas.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair