Titel 'Avengers 4' per ongeluk onthuld door Zoe Saldana? [UPDATE]

'Slip of the tongue'.

Marvel Studios en Walt Disney staan erom bekend dat ze acteurs en regisseurs erop wijzen dat ze niets over de film mogen delen met de pers. Maar soms is er een 'slip of the tongue' en dit is Guardians of the Galaxy-actrice Zoe Saldana waarschijnlijk overkomen. Ze lijkt de titel van Avengers 4 te hebben verklapt.

Net nadat Kevin Feige tijdens een persconferentie heeft aangegeven dat de titel niet wordt onthuld omdat het een spoiler zou zijn voor Avengers: Infinity War, liet Saldana een opmerkelijk woord vallen. Wil je deze niet weten, lees dan niet verder... Het is enigszins een spoiler.

In gesprek met Lizo Mzimba geeft Saldana aan dat ze op dit moment bezig is met de opnames voor Infinity War en dat ze "allemaal terugkeren voor 'Gauntlet' later dit jaar." Het lijkt er dus op dat het vierde deel de titel 'Avengers: Infinity Gauntlet' gaat krijgen, naar de gelijknamige Marvel comic-reeks.


De Gauntlet is uiteraard de handschoen waarin Josh Brolins Thanos de allesbepalende Infinity Stones verzamelt. Uiteraard bestaat er nog altijd de kans dat Marvel Studios een alternatief verzint voordat de superheldenfilm in mei 2019 verschijnt.


UPDATE: In gesprek met Yahoo! heeft Guardians of the Galaxy Vol. 2-regisseur James Gunn gezegd dat het niet de titel van Avengers 4 wordt. Het is niet de titel. Ik vermoed dat Zoe zich versprak. Ik spreek haar vandaag, maar ik kan me inbeelden dat ze 'Infinity Gauntlet' zei in plaats van 'Infinity War'." Als je bovenstaande video nog een keer bekijk, lijkt ze zich overigens niet te verspreken...

NieuwsFilm

meest populair