Intrigerende poster nieuwe Wes Anderson-film 'Isle of Dogs'

En wanneer komt de nieuwe stop-motion film uit in de bioscoop?

Fox Searchlight Pictures heeft vandaag een filmposter vrijgegeven voor Isle of Dogs, de nieuwe stop-motion film van regisseur Wes Anderson. Naast die poster, is nu ook de releasedatum onthuld. De film draait in de Verenigde Staten vanaf 20 april 2018 in de bioscopen, vermoedelijk niet veel later ook in Nederland.

Het wordt de tweede stop-motion film van Anderson, die eerder een Oscarnominatie scoorde met Fantastic Mr. Fox (2009). Isle of Dogs speelt zich af in Japan en draait om een jongetje dat zoekt naar zijn hond. Stemmen in de film worden onder meer ingesproken door F. Murray Abraham, Bob Balaban, Bud Cort, Bill Murray, Bryan Cranston, Kunichi Nomura en Yoko Ono.

Fox Searchlight Pictures-baas Nacny Utley en Steve Gilula vertelden in hun statement bij de poster en releasedatum: "Wes Anderson is een van de meest getalenteerde filmmakers van zijn, en elke andere, generatie. Zijn vermogen om slimme en onconventionele scenario's te schrijven en die te vertalen naar unieke ervaringen op het scherm, maken van hem niet alleen een unieke stem in de filmindustrie, maar ook iemand die het gat tussen onafhankelijke films en crossover hits kan overbruggen. We kijken ernaar uit op reis te gaan naar de nieuwste wereld van het bijzondere voorstellingsvermogen van Wes Anderson."

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair