Algemeen

Intrigerende poster nieuwe Wes Anderson-film 'Isle of Dogs'

En wanneer komt de nieuwe stop-motion film uit in de bioscoop?

door Jim Pedd om 16:09 in Algemeen
Fox Searchlight Pictures heeft vandaag een filmposter vrijgegeven voor Isle of Dogs, de nieuwe stop-motion film van regisseur Wes Anderson. Naast die poster, is nu ook de releasedatum onthuld. De film draait in de Verenigde Staten vanaf 20 april 2018 in de bioscopen, vermoedelijk niet veel later ook in Nederland.

Het wordt de tweede stop-motion film van Anderson, die eerder een Oscarnominatie scoorde met Fantastic Mr. Fox (2009). Isle of Dogs speelt zich af in Japan en draait om een jongetje dat zoekt naar zijn hond. Stemmen in de film worden onder meer ingesproken door F. Murray Abraham, Bob Balaban, Bud Cort, Bill Murray, Bryan Cranston, Kunichi Nomura en Yoko Ono.

Fox Searchlight Pictures-baas Nacny Utley en Steve Gilula vertelden in hun statement bij de poster en releasedatum: "Wes Anderson is een van de meest getalenteerde filmmakers van zijn, en elke andere, generatie. Zijn vermogen om slimme en onconventionele scenario's te schrijven en die te vertalen naar unieke ervaringen op het scherm, maken van hem niet alleen een unieke stem in de filmindustrie, maar ook iemand die het gat tussen onafhankelijke films en crossover hits kan overbruggen. We kijken ernaar uit op reis te gaan naar de nieuwste wereld van het bijzondere voorstellingsvermogen van Wes Anderson."4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Anderson is een interessante regisseur met een eigen stijl. Kijk er naar uit.

Prince John

Avatar

Fantastic Mr. Fox was geweldig, Anderson maakt sowieso bijna alleen maar toppertjes, dus kijk hier zeker naar uit!

Frietgezicht

Avatar

Anderson maakt films waar je veel koffie bij nodig hebt.
Spielberg krijgt weleens kritiek over zijn laatste films maar die heeft klassiekers gebracht en deze man wordt opgehemeld en overrated.

benjamin

Avatar

Met Wes Anderson als regisseur is dit er hoe dan ook eentje om naar uit te kijken.

NieuwsFilm

meest populair