Bruce Willis wil zijn gestolen hond terug in trailer 'Once Upon a Time in Venice'

Bruce Willis wil zijn gestolen hond terug in trailer 'Once Upon a Time in Venice'

Bendeleider Jason Momoa zit erachter.

Regisseurs Mark Cullen en Robb Cullen (schrijvers van de actiekomedie Cop Out) hebben in samenwerking met Voltage Pictures (Dalles Buyers Club) de eerste trailer van de komische thriller Once Upon a Time in Venice vrijgegeven. De hoofdrol is weggelegd voor Bruce Willis, die op zoek is naar een kleine viervoeter.

Steve Ford is een privédetective uit Los Angeles die minimaal succes boekt. Zijn professionele en persoonlijke wereld botsen tegen elkaar wanneer zijn hond Buddy gestolen wordt door een beruchte bende, aangevoerd door Spider (Jason Momoa). Door een serie van vreemde omstandigheden besluit Steve alles voor de bende te doen om Buddy terug te krijgen. Terwijl hij hun taken opvolgt wordt hij achterna gezeten door twee wraakvolle Samoaanse broers, de hulpjes van een woekeraar en een aantal andere duistere figuren.



Willis en Momoa worden vergezeld door bekende acteurs als John Goodman, Famke Janssen, Adam Goldberg, Thomas Middleditch en Kal Penn. Zie hieronder tevens een poster. Once Upon a Time in Venice hoeven we niet in de bioscoop te verwachten. De film wordt namelijk 16 juni via VOD uitgebracht.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair