Verhaal huidige 'Guardians of the Galaxy' eindigt met Vol. 3

Verhaal huidige 'Guardians of the Galaxy' eindigt met Vol. 3

Een eventuele vierde film moet draaien om een heel nieuw team.

James Gunn maakte onlangs bekend ook Guardians of the Galaxy 3 te gaan schrijven en regisseren. Nu heeft hij ook tegenover de Toronto Sun verteld dat het hoofdverhaal van de huidige Guardians moet eindigen in het derde verhaal.

"Ik denk dat de eerste drie films een enkel verhaal vertellen en dat het verhaal behoorlijk eenvoudig is. Ik vind ook dat er een vierde Guardians moet zijn, maar dat het dan niet hetzelfde mag zijn. Het zou niet moeten draaien om dezelfde groep, want het verhaal van deze groep eindigt met Vol. 3," vertelde Gunn.

Tijdens de persjunket van Guardians of the Galaxy Vol. 3 werd al uitgelegd dat de derde Guardians-film vaststelt hoe Marvel de komende jaren zijn films benadert. Gunn zal daarom ook helpen met het plannen van de toekomstige films. "Ik zal helpen de zaadjes te planten die leiden naar het volgende decennium. Ik help beslissen welke projecten we buiten Guardians of the Galaxy Vol. 3 gaan maken, en welke kosmische personages we ons straks op gaan concentreren."

Vermoedelijk zullen die nieuwe personages de oorspronkelijke Guardians of the Galaxy worden. Helemaal zeker is het natuurlijk niet, maar daar zijn wel al zaadjes voor geplant door Gunn.

NieuwsFilm

meest populair