Twee tv-spots 'Wonder Woman' plus Patty Jenkins over sequel-idee

Twee tv-spots 'Wonder Woman' plus Patty Jenkins over sequel-idee

Wordt dit de DC-film die alle verwachtingen waar weet te maken?

Warner Bros. Pictures is tot nu toe vrij conservatief geweest met trailers en ander promotiemateriaal rondom Wonder Woman, maar met nog maar een dikke maand te gaan tot de release begint de studio nu met zijn marketingoffensief. Vandaag hebben we twee spots voor jullie, waarin we een snelle glimp kunnen opvangen van CG-schurk Ares en David Thewlis als het personage Sir Patrick Morgan.

Naast deze spots heeft regisseur Patty Jenkins ook laten weten wat voor ideeën zij voor een vervolg en hoe ze wilt dat het personage zich ontwikkelt. Ze vertelde het volgende aan The Toronto Sun:

"Ik kan niet wachten tot ze naar Amerika gaat en de Wonder Woman wordt die we allemaal kennen als Amerikaanse superheld. Ik wil het vervolg iets verder in de toekomst plaatsen en daar een spannende verhaallijn bij bedenken. Ik kan niet wachten om haar in een later stadium te zien in een geweldige superhelden-sequel."

Jenkins liet daarbij weten dat ze opzettelijk heeft gekozen voor een oorsprongverhaal wegens de eenvoud en het feit dat veel mensen het achtergrondverhaal van het personage niet kennen:

"De eerste Wonder Woman gaat vooral over hoe zij de persoon wordt die ze is... Daarom wilde ik mij altijd eerst focussen op haar oorsprong. Het is daarnaast zo dat haar verhaal nog nooit eerder op het witte doek te zien is geweest."

Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Eugene Brave Rock en Saïd Taghmaoui spelen de hoofdrollen in de DC-film. Wonder Woman draait vanaf 1 juni a.s. in de Nederlandse bioscopen.





NieuwsFilm

meest populair