Celebrity

Star Wars: The Last Jedi-acteur Oscar Isaac verwelkomt een zoontje op de wereld

Tijd voor beschuit met muisjes! Blauwe muisjes, welteverstaan!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 17:49 in Celebrity
Tussen al zijn grote en tijdrovende filmprojecten door heeft Oscar Isaac (X-Men: Apocalypse, Star Wars: The Last Jedi schijnbaar ook nog een gaatje in zijn agenda gevonden voor een gezinsuitbreiding, want de 38-jarige acteur is namelijk samen met zijn vrouw Elvira Lind ouder geworden van hun eerste kindje. Alleen het geslacht van de pasgeboren baby is tot nu toe bekend, Isaac en Lind zijn de gelukkige ouders geworden van een jongetje!

Isaac en zijn vrouw Lind, een Deense regisseuse, maakten het gelukkige nieuws wereldkundig op een wel heel bijzondere manier. Lind won afgelopen donderdag maar liefst drie awards voor haar documentaire Bobbi Jene op het Tribeca Film Festival in New York, Amerika. De documentairemaakster kon gezien de recente bevalling van haar zoontje natuurlijk niet aanwezig zijn bij de uitreiking van de prijzen, daarom werd er een video vertoond waarin Lind haar dankwoorden uitspreekt met daarbij haar pasgeboren zoon in de hand.

In de video die door een verslaggever van het festival op Twitter is geüpload zegt een dolblije Lind: "Als ik het zou kunnen, dan zou ik nu een week lang vrolijk ronddansen en op en neer springen van blijdschap." Waarschijnlijk heeft Lind nog last van de bevalling dus. Star Wars-ster Isaac en zijn vrouw hebben overigens nooit het nieuws over hun zwangerschap officieel in de media bevestigd. Het bericht kwam eigenlijk pas eind vorige maand naar buiten, toen Lind ineens met een dikke zwangerschapsbuik aan de zij van haar man in het openbaar verscheen.

De kersverse papa en mama zijn inmiddels alweer twee jaar een stel en hebben hun liefde voor elkaar nu dus bevestigd met de komst van hun zoontje. Dat wordt beschuit met blauwe muisjes eten! Gelukkig heeft Isaac het vaderschap enigszins kunnen oefenen met de überschattige Star Wars-droid BB-8 in Star Wars: The Force Awakens. De rol van eigenaar Poe Dameron speelt Isaac natuurlijk ook weer in het aankomende achtste deel in de Star Wars-franchise: The Last Jedi. Zet tijdens het versnaperen van de zojuist gesuggereerde geboortetraktatie zeker ook eens de onlangs vrijgegeven teaser trailer op van The Last Jedi, met daarin ook een klein vluchtig shot van Isaac met zijn BB-8!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Zijn rol en werk is het enige positieve aan te Force Awakens, ze hadden beter op hem kunnen focussen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair