De Statesman wordt voorgesteld in nieuwe featurette 'Kingsman: The Golden Circle'

De Statesman wordt voorgesteld in nieuwe featurette 'Kingsman: The Golden Circle'

Channing Tatum en Jeff Bridges vertegenwoordigen de Amerikaanse equivalenten van Taron Egerton en Colin Firth.

20th Century Fox heeft een nieuwe zogenaamde bourbon-featurette online geplaatst van Kingsman: The Golden Circle die een aantal nieuwe blikken bevat op de Statesman, de Amerikaanse equivalent van de Kingsman uit de titel. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

In Kingsman: The Secret Service werden we voor het eerst geïntroduceerd aan de Kingsman; een onafhankelijke, internationale geheime dienst die op het hoogste niveau opereert en het doel heeft om de wereld een veiligere plek te maken. In The Golden Circle krijgt Kingsman te maken met een nieuwe uitdaging: wanneer het hoofdkwartier wordt vernietigd moeten ze afreizen naar Amerika om de hulp in te schakelen van de Statesman. Tijdens hun nieuwe avontuur worden de twee genootschappen behoorlijk uitgedaagd en moeten ze het tegen een gezamenlijke vijand opnemen.

Kingsman: The Golden Circle werd net als het eerste deel geregisseerd door Matthew Vaughn. Het script werd opnieuw geschreven door Jane Goldman en Vaugh. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Sir Elton John, Channing Tatum en Jeff Bridges. De film draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair