'Logan' had rol voor Liev Schreibers Sabretooth

'Logan' had rol voor Liev Schreibers Sabretooth

Maar uiteindelijk ging het feest niet door.

Liev Schreiber verscheen in X-Men Origins: Wolverine voor het eerst als Sabretooth, de kwaadaardige broer van Wolverine (Hugh Jackman). Bijna zat hij ook in Logan, de film van regisseur James Mangold, waarin we afscheid nemen van Wolverine. Dit onthulde Schreiber tegenover Variety.

"Er lag al vroeg een uitnodiging van Hugh [Jackman] en [regisseur James Mangold," aldus Schreiber. "Ik had het geweldig gevonden. Maar het was erg ingewikkeld, gezien het schema van Ray Donovan. Ik denk ook dat ze uiteindelijk ook een andere richting kozen met het verhaal. Maar ik vind het een fantastische film. Ik ben erg trots op Hugh en de manier waarop hij omging met dat personage en die franchise. Het was een geweldige ervaring om aan een daarvan meegewerkt te hebben. Ik vond het jammer toen ik hoorde dat hij met de rol zou stoppen."

Naar het schijnt was het de bedoeling dat Logan op een gegeven moment in de film op zoek zou gaan naar zijn broer. Hij zou hulp nodig hebben tijdens zijn poging de grens te bereiken met Charles Xavier (Patrick Stewart) en X-23 (Dafne Keen). In de Verenigde Staten draait halverwege deze maand nog een zwart/wit-versie van de film in de bioscopen. Of die in Nederland gaat draaien weten we niet.


NieuwsFilm

meest populair