Twee toffe promo's 'The Dark Tower'

Twee toffe promo's 'The Dark Tower'

Morgen eindelijk de trailer!

UPDATE 19:12: Nu zijn er ook twee promo's vrijgegeven voor de trailer van morgen. In de eerste daarvan horen we de Man in Black zeggen: "De oorlog is voorbij. De Toren zal vallen."


In de tweede promo horen en zien we Idris Elba als Roland Deschain, de scherpschutter, in actie. Hij vangt met de laadkamers van zijn pistolen twee kogels uit de lucht, en vuurt die meteen weer af. "Ik dood niet met mijn geweer. Ik dood met mijn hart", zegt Elba.


Hieronder volgt het oorspronkelijke bericht, met de drie motion poster.

Morgen is het dan eindelijk zover en krijgen we de eerste trailer van The Dark Tower te zien. Het nieuws werd door Sony Pictures middels onderstaande motion posters onthuld. Op die posters zien we de drie hoofdpersonen van de film: Roland Deschain (Idris Elba), Jake Chambers (Tom Taylor) en Walter O'Dim (Matthew McConaughey). Hoe laat de trailer precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

De trailer van morgen zal naar het schijnt 2 minuten en 36 seconden duren. Volgens de eindredacteur van Joblo, Paul Shirey, was de trailer erg interessant en wees deze op een bijzonder goede rol voor Idris Elba. De acteur moet de franchise dragen als hoofdrolspeler en als het aan Sony ligt, mag Elba dat heel wat jaren gaan doen. Morgen dus de trailer, hieronder de motion posters.







In The Dark Tower onderneemt Roland Deschain een epische reis door zijn wereld, op zoek naar het middelpunt, de Donkere Toren. Die houdt alles bij elkaar, maar er zijn duistere krachten aan het werk om de toren te verwoesten. Als dat gebeurt staat niet alleen het voortbestaan van Rolands wereld, maar ook van de rest van het universum op het spel.

Vanaf 27 juli 2017 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair