Bloed vloeit in spectaculaire 'Brotherhood of Blades 2' trailer

Zwaarden hakken er op los in het vervolg op 'Brotherhood of Blades' uit 2014.

Er is een nieuwe trailer van Brotherhood of Blades 2 verschenen, het vervolg op Brotherhood of Blades uit 2014. Chang Chen is weer van de partij als keizerlijke wacht Shen Lian, terwijl Yang Mi dit keer de heldin speelt in plaats van Cecilia Liu. De eerste Brotherhood of Blades werd voor veel prijzen genomineerd bij de Golden Horse Awards, en won die voor Beste kostuums.



Shen Lian is een keizerlijke wacht ten tijde van de Ming-dynastie (1368-1644), aan het einde van glorie van de Ming (1627). Shen Lian is lid van de militaire organisatie Jinyiwei en als zodanig moet hij de waarheid achter een samenzwering achterhalen voordat de samenzweerders hem, zijn collega Pei Lun en de jonge zwaardvechter Bei Ji erbij lappen als de verdachten van diezelfde samenzwering. Om hun onschuld te bewijzen en de echte schuldigen te vinden schakelt het drietal de hulp van een schilderes en haar bondgenoten in.

Brotherhood of Blades draaide twee jaar geleden nog op Imagine, waar FilmTotaal toen verslag van deed. Brotherblood of Blades 2 gaat in augustus in China draaien, op een Nederlandse release (of op een festivalrelease) is het nog wachten en hopen.

NieuwsFilm

meest populair