Josh Gad in 'The Batman'?

Josh Gad in 'The Batman'?

De Beauty and the Beast-ster lijkt ernaar te hinten.

Acteur Josh Gad lijkt hot in Hollywood. Na zijn aandelen in Frozen en Beauty and the Beast is de acteur eind dit jaar te zien in Murder on the Orient Express en mogelijk duikt hij ook op in The Batman. Via Twitter lijkt hij te hinten dat hij een bekende slechterik gaat spelen.

Onderstaande Tweet toont een afbeelding van de Penguin, ook bekend als Oswald Chesterfield Cobblepot. Op basis van het gekozen plaatje zou Gad goed passen in de rol van de Penguin. De tijd zal het uitwijzen. De superschurk uit de comics van DC werd in de film Batman Returns (1992) gespeeld door Danny DeVito en het personage is ook te zien in de tv-serie Gotham. Robin Lord Taylor vervult de rol.


In The Batman lijken rollen voor Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Joe Manganiello (Slade Wilson / Deathstroke), J.K. Simmons (Commissioner Gordon) en Jeremy Irons (Alfred Pennyworth) - vrijwel - zeker. De opnames voor de film van War of the Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves starten naar verluidt begin 2018 zodat de film waarschijnlijk eind 2019 kan verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair