Stijlvolle posters 'Blade Runner 2049' voor Officer K en Rick Deckard!

Stijlvolle posters 'Blade Runner 2049' voor Officer K en Rick Deckard!

En is de trailer voor de film van Denis Villeneuve onderweg?

Via de officiele Twitter-pagina van de film Blade Runner 2049 zijn twee stijlvolle posters verschenen. Deze zoomen niet alleen in op de twee belangrijkste personages, maar brengen ook de sfeer over die we gaan meemaken in de film van regisseur Denis Villeneuve, bekend van films als Enemy en het nog te verschijnen Dune.

Officer K (Ryan Gosling)


Het eerste affiche is voor het personage van Ryan Gosling (La La Land), die Officer K speelt. K werkt bij de LAPD en ontdekt een duister geheim dat mogelijk een einde brengt aan het bestaan van de mensheid. Zijn ontdekking leidt hem ook naar Rick Deckard, uiteraard de rol van Ford.

Bekijk de afbeelding
Rick Deckard (Harrison Ford)

Dit personage, gespeeld door Harrison Ford (Star Wars: The Force Awakens), kennen we uiteraard uit Ridley Scotts origineel Blade Runner uit 1982. In dit deel is hij een Blade Runner en wordt hij ingezet om zes replicanten te liquideren. In 2049 is hij 30 jaar van de radar verdwenen en komt hij oog in oog te staan met K.

Bekijk de afbeelding
Trailer onderweg?

Naast bovenstaande posters is er voor aankomende maandag een Q&A met beide acteurs en regisseur Villeneuve aangekondigd. Al weken wachten de fans op de eerste volledige trailer. De kans lijkt bijzonder groot dat deze trailer na de Q&A wordt onthuld. Blade Runner 2049 draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair