Spectaculaire beelden 'Blade Runner 2049'!

Spectaculaire beelden 'Blade Runner 2049'!

Dit wordt cool.

Na de prachtige posters van gisteren heeft Warner Bros. Pictures spectaculaire previews voor de volledige trailer voor Blade Runner 2049 vrijgegeven. De trailer zal aankomende maandag online verschijnen.

Denis Villeneuve's 2049 is het langverwachte vervolg op het 35 jaar oude origineel van regisseur Ridley Scott. In de sci-fi cultfilm speelde Harrison Ford de titelheld, a.k.a. Rick Deckard. De film speelde zich af in het Los Angeles van 2019. Blade Runner Deckard wordt ingezet om 'replicants' (androïden) uit te schakelen. Na een gewelddadige opstand is de aarde verboden terrein voor replicants. Deckard gaat achter vijf replicants aan die een ruimteschip hebben gekaapt en terugkeren op de aarde. Een van de replicant - Roy Batty - werd ingevuld door onze eigen Rutger Hauer.




In het nieuwe deel zijn er grotere gevaren en weet Ryan Goslings Officer K de lang van de radar verdwenen Deckard op te sporen. Samen moeten ze het einde van de mensheid zien te voorkomen. Vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscoop. Hyped?

NieuwsFilm

meest populair