Eerste reacties 'Alien: Covenant': een nachtmerrie!

Eerste reacties 'Alien: Covenant': een nachtmerrie!

Beter dan Prometheus.

Op 18 mei gaat dan eindelijk de nieuwe Alien-film Alien: Covenant in première. De reeds verschenen beelden toonden al aan dat de film een stuk heftiger gaat worden dan de voorganger Prometheus uit 2012. Naar aanleiding van de wereldpremière in Londen op donderdagavond zijn de eerste reacties online verschenen.

Het heeft er alle schijn van dat Covenant de fans een stuk meer tevreden gaat stellen dat de voorganger. Het R-rated en $130 miljoen kostende Prometheus werd namelijk wat wisselend ontvangen door de critici en het publiek, maar wist aan de mondiale Box Office redelijk te overtuigen met $403,3 miljoen.

In Covenant keren de Xenomorphs weer terug, ook in andere gedaanten zoals de Neomorph. Er zijn rollen voor onder meer Katherine Waterston, James Franco, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup en Michael Fassbender. We starten hieronder eerst met een nieuwe video waarin we zien hoe Waterstons personage Daniels spreekt met "Mother", de AI-computer van het schip Covenant.


Over twee weken draait de zesde Alien-film in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de eerste reacties, waaruit onder meer blijkt dat Cvenant een nachtmerrie is. In ieder geval met meer horror, bloed en spanning. Het kijken waard dus.









NieuwsFilm

meest populair