Blu-Ray Preview: Beauty and the Beast

Blu-Ray Preview: Beauty and the Beast

De hit van 2017 (tot op heden).

Binnenkort verschijnt de tot op heden financieel hoogst scorende bioscoopfilm van 2017 op schijf. Walt Disney heeft officieel de belangrijkste details onthuld over de Blu-ray uitgave van Beauty and the Beast. Hieronder onder meer de Blu-ray trailer, details over het bonusmateriaal en cover-art.

In de States verschijnt de High Definition-versie op 6 juni op Blu-ray. Het is nog niet bekend wanneer de Dvd en Blu-ray in de Nederlandse schappen belanden, maar dit ligt waarschijnlijk ergens rond 29 juni (Italië) en 17 juli (Verenigd Koninkrijk). Hieronder de Blu-ray trailer:


Bonusmateriaal

Het live-action sprookje van Walt Disney en regisseur Bill Condon krijgt een High Definition-uitgave met een flinke reeks bonusmateriaal, waaronder zo'n 10 minuten aan verwijderde scènes. Check hieronder een overzicht van de extra's:

Enchanted Table Read: Een ronddetafelgesprek met de cast, waarin ook wordt gezongen en set-items worden getoond, en meer.

A Beauty of a Tale: Een featurette waarin wordt gekeken hoe de animatiefilm is omgetoverd naar een live-action film.

The Women Behind Beauty and the Beast: Op dit moment een hot item in Hollywood: girlpower. In deze featurette introduceert Emma Watson vrouwen van vermoedelijk voor en achter de schermen.

Making a Moment with Celine Dion: De bekende zangeres vertelt hoe het was om het nummer How Does a Moment Last Forever op te nemen.

From Song to Screen: Making the Musical Sequences: Een blik op het realiseren van een aantal hoogtepunten uit de film.

Extended Song: Days in the Sun: Dit is een alternatieve versie van het nummer Days in the Sun. Je krijgt gelijk ook een ruimere blik op de jeugd van het beest.

Music Video: De muziekvideo Beauty and the Beast van Ariana Grande en John Legend.

Making the Music Video: Achter de schermen bij de muziekvideo van Ariana Grande en John Legend.

Disney Song Selection: Skip snel naar alle liedjes zodat je lekker mee kunt zingen.

Verpakking

Er zijn nog geen alternatieve verpakkingen onthuld; hieronder de gewone Blu-ray hoes voor de film die ondertussen al zo'n $1,2 miljard heeft gescoord aan de wereldwijde bioscoopkassa:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair