Bloedmooie tweede trailer 'Blade Runner 2049'

Bloedmooie tweede trailer 'Blade Runner 2049'

De toekomst ziet er niet heel goed uit.

Een duister geheim dat wel eens tot het einde van de mensheid zou kunnen leiden. Dat zet de gebeurtenissen van Blade Runner 2049 in gang. Deze speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen in de originele film af en heeft vandaag een gloednieuwe trailer gekregen. Die trailer is bloedmooi en laat zien dat regisseur Denis Villeneuve bepaald geen tandje teruggeschroefd heeft.

De trailer maakt duidelijk dat de toekomst niet per se goed is. Als de trailer begint, zien we dat K. een mysterieuze man (gespeeld door Jared Leto) ontmoet. Ze bevinden zich in een fabriek, die er bijzonder futuristisch uitziet. Maar dat is niet het enige: de hele trailer schetst een beeld van de toekomst. En dat beeld is niet heel vrolijk, want er broeit iets en dat zou wel eens het einde van de mensheid kunnen betekenen.


Hoofdpersoon in Blade Runner 2049 is K., een agent van de LAPD, gespeeld door Ryan Gosling. Als hij dat lang verborgen geheim ontdekt, moet hij op zoek naar Rick Deckard (Harrison Ford), voormalig Blade Runner, die nu al dertig jaar vermist is. Afgezien van Gosling en Ford spelen ook Sylvia Hoeks, Robin Wright en Jared Leto rollen in dit vervolg.

Overigens vindt acteur Dave Bautista dat het vervolg beter wordt dan het origineel. Tegenover ABS CBN News vertelde hij dat "het beter wordt dan de eerste film. En ik zeg dat omdat ik denk dat het script beter, diepgravender is. Ik denk dat het een beter verhaal is, dat op een betere manier verteld wordt en ik denk dat het veel vragen beantwoordt. Het wordt geweldig."

Vanaf 5 oktober draait Blade Runner 2049 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair