Jeff Goldblum over zijn rol in 'Jurassic World'-vervolg

Jeff Goldblum over zijn rol in 'Jurassic World'-vervolg

En wat kan hij vertellen over het plot?

Over een jaar zien fans van Jurassic Park niemand minder dan Dr. Ian Malcolm terugkeren. Het personage van Jeff Goldblum is daarmee voor het eerst in twee decennia weer te zien, in Jurassic World 2. Goldblum vertelde tegenover Entertainment Weekly over zijn terugkeer.

"Over een paar weken ga ik naar Londen, waar ze hard aan het werk zijn, en probeer ik iets bij te dragen aan het dino-entertainment," aldus Goldblum. "Ik vind mijn personage leuk. Ik denk dat hij een pittige, ondeugende man is met wat integriteit en diepere gedachten. En natuurlijk blijft de hele wereld populair entertainment van de hoogste plank."

Ook vertelde Goldblum iets over het plot. Natuurlijk geen uitgebreide details, maar hij vertelde dat het thema van de franchise - van hebzucht - ook ditmaal een belangrijke rol speelt. "In onze gesprekken," begon Goldblum over gesprekken die hij voerde met regisseur J.A. Bayona, "hebben we het vooral over serieuze problemen als hebzucht gehad. Dat komt vaak naar voren in deze films, evenals de wonderen van de wetenschap en het ontzettend fascinerende punt waarop onze soort zich zowel in het echte leven als in deze denkbeeldige wereld bevindt. Ik vind dat erg interessant en kijk hier dan ook heel erg naar uit."

Naast Goldblum keren ook Chris Pratt en Bryce Dallas Howard terug voor dit vervolg. Nieuwelingen zijn onder meer Toby Jones en Daniella Pineda. Vanaf 21 juni 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair