Sfeervolle trailer nieuwe Hong Sang-soo: 'The Day After'

Sfeervolle trailer nieuwe Hong Sang-soo: 'The Day After'

Een van de twee films van Hong die op Cannes gaat draaien.

Hong Sang-soo is weer flink bezig geweest. Op het filmfestival van Berlijn ging zijn inmiddels veelgeprezen On the Beach at Night Alone begin dit jaar in wereldpremière. Actrice Kim Min-hee won er de Zilveren Beer voor beste actrice voor.

Zij keert terug in de alweer maar liefst twee films van Hong Sang-soo die deze maand op Cannes in première gaan. De kleurenfilm Claire's Camera met Isabelle Huppert, die hij zelfs vorig jaar tijdens het festival in Cannes filmde, en het zwart-wit drama The Day After, waarvan voor de Cannes-première nu de eerste trailer is verschenen (helaas in niet geweldige kwaliteit):



Areum begint aan de eerste dag bij haar nieuwe baan bij een kleine uitgever. Haar baas Bongwan had een geheime relatie met de vorige vrouw die daar werkte en ze zijn recent uit elkaar gegaan. Vandaag gaat hij ook gewoon van zijn huis en zijn vrouw naar zijn werk, in de donkere ochtend. De herinneringen aan de vrouw die is vertrokken wegen zwaar op hem. Juist deze dag vindt de vrouw van Bongwan een liefdesbriefje, baant zich een weg naar zijn kantoor om hen te confronteren, ziet Areum en denkt dat zij de lover van haar man is.

NieuwsFilm

meest populair