Castingsessie voor Idris Elba-film stopgezet wegens te veel mensen

Castingsessie voor Idris Elba-film stopgezet wegens te veel mensen

Zo'n tweeduizend geïnteresseerden stonden buiten te wachten.

Idris Elba heeft een aardige reikwijdte. Zaterdag plaatste hij op zijn Instagram-account een foto waarop uitgelegd wordt dat hij figuranten zoekt voor de eerste speelfilm die hij gaat regisseren. Mensen die interesse hadden konden de maandag daarop langskomen bij het Whitmore Community Center in Londen. Er kwamen echter zoveel mensen, dat de politie een eind moest maken aan het evenement.

Even a small part is a start.

Een bericht gedeeld door 7dub (@7dub) op


Volgens BBC News sloot de politie het gebied af in overleg met Elba, omdat de mensenmassa te groot werd en het gevaar toenam. Via de casting call meldde de 44-jarige Engelsman dat zelfs een kleine rol het begin kan zijn van een acteercarrière. Hoewel de titel van de film niet onthuld wordt, speelt het verhaal zich af in 1983 te Hackney, Londen. Liefhebbers werden aangemoedigd om kleding te dragen die bij de tijdsperiode hoort.

Één van de deelnemers, Jaxx Nelson, berichtte over de grote menigte via Twitter en plaatste o.a. de onderstaande video. Aan BBC News vertelde Nelson: "Ik kwam daar aan om ongeveer kwart over vijf, ik dacht dat ik ergens in het midden van de rij zou komen. Uiteindelijk stonden er zeker wel een paar duizend mensen."



De Dark Tower-ster deelde zijn voldoening mee via een video op Instagram, tijdens het evenement. Daarin legt hij uit het jammer te vinden hoe het verloopt, maar erg blij te zijn dat er zoveel mensen op zijn komen dagen. Als er mensen niet aan de beurt zijn geweest, stelt hij voor een foto naar de productie te sturen.

*UPDATE*** THE OPEN CASTING.

Een bericht gedeeld door 7dub (@7dub) op



NieuwsFilm

meest populair