Guy Ritchie's 'Aladdin' wordt musical

Guy Ritchie's 'Aladdin' wordt musical

Wellicht met rol voor Will Smith.

Regisseur Guy Ritchie sprak tijdens een interview over zijn Aladdin-film. Hij mag van Disney een film maken die moet lijken op megasucces Beauty and the Beast en is op dit moment druk doende met het uitvogelen van de film. Nu blijkt dat hij het sowieso een musical gaat maken; "het zou moeilijk zijn er geen musical van te maken."

Maar hij vertelde ook pas net bezig te zijn met het project. "Ik heb mezelf echt net ondergedompeld in dat project," aldus Ritchie. "Dus ik zoek nog naar castleden, maar we hebben tegelijk nog niet helemaal de richting die we in willen slaan met het project gevonden. Ik heb er vertrouwen in dat het op een bepaald moment zal klikken, maar daar is het nu nog te vroeg voor."

De opmerkingen van Ritchie lijken opmerkingen van Disney productiehoofd Sean Bailey te bevestigen. Laatstgenoemde omschreef het project van Ritchie recentelijk nog als een "energieke Guy Ritchie Disney-musical". Verder zou Will Smith mogelijk de Geest spelen in de film waarvan de opnames in juli zouden moeten beginnen. Daarmee treedt hij in de legendarische voetsporen van Robin Williams, die de Geest speelde in de oorspronkelijke film.



NieuwsFilm

meest populair