Nieuwe foto's 'Spider-Man: Homecoming'

Nieuwe foto's 'Spider-Man: Homecoming'

En Zendaya belooft dat haar personage echt niet Mary Jane Watson is.

Er is een nieuwe reeks foto's vrijgegeven van Marvel-film Spider-Man: Homecoming. Afgezien van die beelden - die overigens allemaal op de middelbare school gesitueerd zijn - hebben we een korte quote van actrice Zendaya over haar personage.

Laten we daar mee beginnen: Zendaya vertelde MTV dat ze echt niet Mary Jane Watson speelt. "Mijn personage is echt Michelle, dat is haar naam, ik beloof dat ik niet lieg. Ze is echt een ander personage. Dit is een personage waar ik plezier mee kan maken en mee kon doen wat ik wilde. En de regisseur had daar ook hele toffe ideeën over, over hoe we haar raar en interessant en cool zouden kunnen maken. Ze zegt hele rare dingen op de verkeerde momenten, maar dat is waarom mensen haar zo leuk vinden," aldus Zendaya.

Op het eerste beeld zien we hoofdrolspeler Tom Holland in zijn eentje op school zitten. Peter Parker is duidelijk bezig met een experiment.

Bekijk de afbeelding
Dan zijn er twee foto's van Peter Parker en Ned Leeds (Jacob Batalon), twee vrienden in de film. Uit de trailers weten we al dat Ned op een gegeven moment erachter komt dat Peter Spider-Man is.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
En dan is er nog een beeld van Peter Parker en Liz Allan (Laura Harrier).

Bekijk de afbeelding
Bovenstaande beelden hinten er in elk geval naar dat de film zich meer op school afspeelt dan verwacht. De film van regisseur Jon Watts draait vanaf 6 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair