Budget 'Glass' hoger dan 'Split'

Budget 'Glass' hoger dan 'Split'

M. Night Shyamalan krijgt meer geld om mee te spelen.

Met Split liet regisseur M. Night Shyamalan zien het nog wel in zich te hebben goede films te maken. Daarnaast was de horrorthriller, waarin een man met 23 persoonlijkheden (James McAvoy) centraal stond, goedkoop om te maken. Hij kostte 9 miljoen dollar en haalde een mooie 275 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. Kortom: dat het vervolg Glass groen licht kreeg, verbaast niemand.

Maar nu laat producent Jason Blum weten dat Glass een hoger budget krijgt. "Het budget is traditioneler, al is het naar Hollywood-standaard nog altijd een erg laag budget, maar het is niet slechts vijf miljoen dollar."

Blum liet weten het script nog niet gelezen te hebben. Shyamalan is nog druk aan het schrijven. Maar toch verwacht men dat de productie dit jaar nog van start kan: "We hopen het, ik hoop het. Onze releasedatum ligt in januari 2019, dus we moeten erg snel beginnen met de opnames."

Voor het vervolg op Split keert McAvoy terug. Maar daarnaast zijn ook Bruce Willis en Samuel L. Jackson te zien als de personages die ze in Unbreakable speelden.



NieuwsFilm

meest populair