Setfoto 'Jurassic World' hint naar 'Jurassic Park'

Setfoto 'Jurassic World' hint naar 'Jurassic Park'

De opnames zijn nu halverwege.

De productie van Jurassic World 2 is over de helft en dat mogen we weten. Regisseur J.A. Bayona plaatste een foto op Twitter waarmee hij dat bevestigde, gevolgd door een beeld van producent Colin Trevorrow. Geinig detail is dat beide foto's naar voorgaande films hinten.

Allereerst maar het beeld van Trevorrow. Dat is een stoel voor Dr. Ian Malcolm, het personage van Jeff Goldblum. Kortgeleden vertelde Goldblum nog dat deze vijfde film in de dinosaurus-franchise draait om hebzucht.


Verder plaatste Bayona onderstaande foto, die fans wellicht bekend voor zal komen. We zien namelijk het stuk barnsteen met daarin een mug. Uit dat soort muggen haalden ze in de originele film het DNA van dinosaurussen, waarmee ze gekloond konden worden. Met dit beeld wordt er gehint naar de connectie met Richard Attenboroughs John Hammond in Jurassic Park. Het personage van James Cromwell is de voormalig zakenpartner van Hammond, en moet nu proberen de schade van hun werk te beperken.

Van het vervolg weten we verder dat er ditmaal meer actie op het vasteland is. De film zal een onderwateractiescène hebben en omgaan met de manier waarop er met de dinosaurussen omgegaan moet worden. Ditmaal zou het plot draaien om mensen die dino's redden. Vanaf 7 juni 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair