Celebrity

Halle Berry laat haar zieke kat Playdough inslapen

Catwoman en haar gezin namen gisteren afscheid van hun zestienjarige huiskat Playdough.

door Jeffrey Kouters om 13:42 in Celebrity
Verdrietig nieuws voor voormalig X-Men-actrice Halle Berry (Kingsman: The Golden Circle, Kidnap). Het hart van de actrice is gebroken nadat zij haar kat Playdough heeft moeten laten inslapen, zo deelt ze op Instagram. Playdough de kat is zestien jaar oud geworden.

Yesterday my heart broke as we had to put our beloved Playdough to rest due to brain cancer. This little guy lit up our lives and brought us joy every day for 16 years! While his loss is tough for all of us, especially my children, it's an inevitable part of life. Playdough and Maceo were pals. Every morning they had b'fast together. Playdough his kibble and Maceo his Cheerios... Side by side... On the floor together. The bond my kids shared with Playdough was unique and special and through it, they learned compassion and kindness and the importance of loving and caring for life's sweetest creatures. Yesterday Playdough reminded us all that it's better to have loved and lost than to never have loved at all! We will miss him! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op


In het emotionele bericht schrijft de 50-jarige Berry dat zij en haar gezin kapot zijn van het overlijden van hun geliefde huiskat. De 16-jarige Playdough maakte vele jaren lang onderdeel uit van de familie. Het gemis is dan ook groot, vooral voor Berry's zoontje Maceo, die beste maatjes was met Playdough. Op de Instagram-foto is Maceo ook samen met zijn mama aan het knuffelen met de kat.

Berry vertelt dat zij de zware beslissing heeft moeten maken om Playdough in te laten slapen door de dierenarts, vanwege een gevaarlijke tumor in de hersenen van het beestje. Gisteren moesten Berry en haar gezin afscheid nemen van hun Playdough en vertrok het katje naar de kattenhemel. Ondanks de spijtige dood van Playdough, heeft de kat toch een redelijk respectabele leeftijd bereikt.

Berry kreeg Playdough in 2004. De actrice nam toen tijdens de opnames van DC's Catwoman één van de ruim veertig asielkatten die rondliepen op de set mee naar huis om te kunnen bestuderen voor haar rol. Nu heeft Berry's kattenstudie de film over de superheldin nou niet bepaald kunnen redden van een heuze stormvloed aan kattig commentaar, maar Berry werd wel binnen een week stapeldol op de kat en besloot deze op te nemen in haar gezinnetje.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

LB

ridjieddo

Avatar

2 Filmtotaalreeten. Of krijgen we dan ook NRC-gezeik?

Ed Crane

Avatar

Terecht, met zo'n naam.

Sunspot

Avatar

Tja, kan hard aan komen inderdaad, zelfde meegemaakt met onze kat, was ruim 21 jaar geworden, mee opgegroeid, superkat was het.

Prince John

Avatar

Hartverscheurend nieuws, heb wel een traantje moeten weg pikken... Er is trouwens een petitie begonnen op het internet om dit beste beestje zijn eigen standbeeld te geven, iedere kattenfan moet dat ondertekenen

Frietgezicht

Avatar

Ik zal dr een mail sturen dat ik graag dr andere poesje wil verzorgen en verwennen zodat die er nog even tegenaan kan.

Master Of Films

Avatar

Wisten jullie dat Vin Diesel ook huisdieren heeft.
http://68.media.tumblr.com/561bc8f84713125f704b127a5f73ea4a/tumblr_nlcym7GkzM1sj5ba6o1_1280.jpg

Decepticon

Avatar

Jesuz christus wat een lang en uitgebreid artikel over iemands kat.

Celestial

Avatar

Ik vind het een behoorlijk rtl boulevard gehalte. Kunnen we daarmee ophouden en het gewoon over films en acteurs hebben. En niet over hun privé leven daarvoor kom ik niet naar deze site.

Decepticon

Avatar

Celebrity nieuws tot daar aan toe, als het dan ook maar om de persoon zelf gaat een niet over hun huisdieren.

Filmtotaal is niet bereid om het celebrity nieuws apart te plaatsen en niks aan te passen, waar alle gebruikers hier over klagen. De site is toch (hard) achteruit gegaan sinds de nieuwe lay-out.

Moviemagic

Avatar

Decepticon "De site is toch (hard) achteruit gegaan sinds de nieuwe lay-out. "


Helemaal mee eens.

Ken je deze (nog)? Toen het nog filmsoptv.com heette:
afbeelding

nieuwslaatste nieuws

meest populair