Liam Neeson's auto kan elk moment exploderen in 'Speed'-achtige thriller 'Retribution'

Liam Neeson's auto kan elk moment exploderen in 'Speed'-achtige thriller 'Retribution'

Een remake van het Spaanstalige 'El Desconocido.'

Liam Neeson heeft nog steeds ontzettend zin in actie en spanning, al zal hij in zijn nieuwste film Retribution meer rondrijden dan knokken en schieten. Deadline meldt dat de thriller een remake wordt van het Spaanse El Desconocido (The Stranger) uit 2015. Die is ook uitgekomen onder de naam Retribution. Die film is geschreven en geregisseerd door Alberto Marini en Dani de la Torre.

Het verhaal is een soort mengeling van Speed en Phone Booth. Neeson speelt een succesvolle manager die op Wall Street werkt. 's Ochtends, wanneer hij zijn kinderen naar school brengt, wordt hij opgebeld door een onbekende man. Deze vreemdeling beweert bommen onder de autostoelen te hebben geplaatst. Als de vader niet een serie aan handelingen verricht, dan wordt de wagen opgeblazen.

Studiocanal, The Picture Company en Ombra Films - die achter het project zitten - willen dat Retribution ergens in de herfst begint met filmen. Het scenario is afkomstig van Chris Salmanpour en Andrew Baldwin. Wie regisseert is niet duidelijk. Neeson werkte voorheen met de producenten aan Unknown, Non-Stop en The Commuter, welke nog uit moet komen. Pas geleden plaatste de acteur ook een punt achter de opnames van Hard Powder. Bekijk hieronder de trailer van het Spaanse origineel.



NieuwsFilm

meest populair