Eerste twee X-Men gecast voor 'New Mutants'!

Eerste twee X-Men gecast voor 'New Mutants'!

Maar geen Prof X.

Via The Hollywood Reporter zijn de eerste twee acteurs onthuld die belangrijke rollen gaan spelen in de volgende X-Men film, New Mutants van regisseur Josh Boone, bekend van The Fault in Our Stars. Het zijn actrices Anya Taylor-Joy (Split, The Witch) en Maisie Williams (Game of Thrones, Doctor Who).

Taylor-Joy gaat de rol spelen van Magik en Williams stapt in de huid van Wolfsbane. De actrices worden al ruim een jaar gelinkt aan de film. Boone onthulde zelfs al concept art van Williams als Wolfsbane.

Bekijk de afbeelding
Ook is onthuld dat we in de X-Men film niet de acteurs James McAvoy en Nat Wolff te zien krijgen. McAvoy zou volgens de geruchten terugkeren als Professor Xavier en Wolff zou de rol van Cannonball op zich nemen. THR's Heat Vision meldt echter dat ze niet in New Mutants te zien zijn.

Aangezien de opnames snel moeten gaan starten, krijgen we ongetwijfeld snel te horen wie personages spelen als Sunspot, Mirage, Warlock en mogelijk toch Cannonball. X-Men: The New Mutants staat gepland voor 13 april 2018.



NieuwsFilm

meest populair