Naomi Watts en Liev Schreiber nog steeds vriendelijk na scheidingsnieuws

Naomi Watts en Liev Schreiber nog steeds vriendelijk na scheidingsnieuws

Ze gingen vorig jaar uit elkaar na een relatie van 11 jaar.

Nadat ze als eenheid in september 2016 aankondigden uit elkaar te gaan, heeft Naomi Watts tegenover het Australische Vogue verteld hoe de breuk met The Bleeder/Chuck-collega Liev Schreiber verloopt. Kennelijk niet al te slecht, want de 48-jarige Engelse actrice sprak enkel lovend over haar voormalige partner. "Hij is een fantastische vader, een geweldig man en we wensen elkaar nog steeds het beste toe."

Watts en Schreiber (49 jaar) vormden een stel in 2005 en kregen respectievelijk twee en drie jaar later zoontjes Alexander 'Sasha' Pete en Samuel 'Sammy' Kai. Sinds de scheiding is de actrice met niemand anders uit geweest. "Ik bedoel, ik ben single en ik ben een moeder. Het gaat goed. Er zijn goede dagen en ook slechte dagen. Liev en ik gaan goed met elkaar om en proberen ons absolute best te doen ten behoeve van de kinderen. We hopen op deze manier voorwaarts te kunnen blijven gaan."

Het oud-acteurskoppel onthulde langer dan een half jaar geleden het nieuws aan verschillende nieuwswebsites. Ze waren in totaal elf jaar een stel. Ze kondigden het nieuwtje op de volgende manier aan: "We zijn tot de conclusie gekomen dat de beste weg om verder te gaan als familie, is om te scheiden als koppel. Het is met veel liefde, respect en vriendschap in onze harten dat we uitkijken naar het gezamenlijk opvoeden van onze kinderen."



NieuwsFilm

meest populair