Eerste reacties 'Wonder Woman'!

Eerste reacties 'Wonder Woman'!

Is dit de redding van het DCEU?

Wonder Woman was in de Verenigde Staten deze week voor critici te zien. Natuurlijk hanteert Warner Bros een strikt embargo en zijn er een aantal mensen die de film mochten zien, die alvast een tipje van de sluier lichten. Een deel van de berichten is overigens al van de sociale media verdwenen, maar staat wel nog op het internet.

Zo schreef comicschrijver Marc Andreyko (Wonder Woman '77) het volgende op Twitter: "Ik kan niet specifiek worden, maar @GalGadot speelt een prachtige, genuanceerde en krachtige rol. @PattyJenkins is ZO GOED met acteurs." Helaas werd zijn bericht van het internet gehaald. Maar ok anderen schreven reacties, en te oordelen valt dat ze positief zijn.







De film van regisseur Patty Jenkins zou het DCEU nieuw leven in moeten blazen. Of dat lukt is de vraag, maar de eerste paar reacties zijn in elk geval positief. Centraal staat uiteraard Gal Gadots heldin. Zij verlaat in deze film haar thuisland, Themyscira en trekt samen met de piloot Steve Trevor naar de mensenwereld. Daar wil ze de Eerste Wereldoorlog stoppen, waarbij ze te maken krijgt met de god van de oorlog - Ares.

In Nederland vanaf 15 juni in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair