Asgardian Armor voor Iron Man in 'Avengers: Infinity War'?

Asgardian Armor voor Iron Man in 'Avengers: Infinity War'?

Of houdt Robert Downey Jr. ons voor de gek?

Een enigszins opmerkelijk bericht op sociale media rond Avengers: Infinity War. Het heeft er alle schijn van dat de Avengers hulp krijgen uit enigszins onverwachte hoek: het thuisland van Thor (Chris Hemsworth). Op zijn Facebook-pagina plaatste Robert Downey Jr. namelijk onderstaand beeld van een nieuw Iron Man pak. Daarbij schreef hij: "Niemand maakt een harnas zoals Asgard dat kan."

Het kan natuurlijk iets anders zijn dan een daadwerkelijk kostuum, maar gewoon een beeld dat Downey op het internet voorbij zag komen en wel kan waarderen. Tegelijk deelt hij het, wetende dat het mensen aan het speculeren krijgt en tot dit soort berichten leidt. Wat denken jullie?

Het bovenstaande kostuum lijkt gebaseerd te zijn op een Iron Man-pak uit 2011, dat in Fear Itself #7 te zien was. Daarin kreeg Stark van Odin de macht om wapens te maken. Hij maakte er acht, liet zichzelf vallen in een vat gesmolten Uru (waarmee ook Mjölnir gemaakt was), terwijl hij zijn Extremis-harnas draagt. Als hij uit het vat komt, draagt hij het Uru-kostuum. Wellicht dat bovenstaand harnas daar gelijkenissen mee moet vertonen.

De film van regisseurs Anthony en Joe Russo draait vanaf 3 mei 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair