Paul McCartney is een piraat op poster 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge'

Paul McCartney is een piraat op poster 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge'

McCartney treedt in de voetsporen van Keith Richards.

Rockmuzikanten en de Pirates of the Caribbean-franchise - een prima combinatie. Na Keith Richards heeft nu ook Paul McCartney getekend voor een rolletje in de filmreeks van Disney. Vandaag is er een poster vrijgegeven van het personage van McCartney, die klaarblijkelijk een piraat gaat spelen.

Welke rol het precies wordt voor de Beatles-muzikant is niet helemaal zeker, al zou zijn verschijning gekoppeld zijn aan "een groot setstuk" . Op de IMDb zien we dat McCartney een rol met de naam Jail Guard 2 speelt, maar dat lijkt vrij onwaarschijnlijk. Tegelijk is de kans groot dat hij een veredelde cameo heeft, zoals dat ook gebeurde bij Keith Richards.

Bekijk de afbeelding
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge is geregisseerd door Espen Sandberg en Joachim Rønning. In hun film wordt Jack Sparrow (Johnny Depp) achterna gezeten door de moordlustige Salazar (Javier Bardem). Die wil hem dood hebben, omdat Jack er ooit voor verantwoordelijk was dat hij in de Bermuda Driehoek vast kwam te zitten. Nu is hij ontsnapt en wil hij alle piraten uitroeien, maar bovenal Jack Sparrow. Laatstgenoemde is op zoek naar de Drietand van Poseidon, die hem kan beschermen tegen Salazar en daarvoor heeft hij de hulp van een mysterieuze astronome Carina Smyth (Kaya Scodelario) en Henry Turner (Brenton Thwaites), die op zoek is naar zijn vader (Orlando Bloom).

Vanaf 24 mei draait deze vijfde Pirates-film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair