Bereid je voor op het einde van de mens in laatste trailer 'War for the Planet of the Apes'

Bereid je voor op het einde van de mens in laatste trailer 'War for the Planet of the Apes'

Nieuwe beelden van de laatste film in de trilogie over Caesar.

Als War for the Planet of the Apes begint, ziet het er niet goed uit voor Caesar (Andy Serkis) en zijn soortgenoten. De strijd met The Colonel (Woody Harrelson) heeft voor zware verliezen gezorgd en doet Caesar twijfelen over zijn keuzes. Maar oorlog is het enige overgebleven pad en dus zal Caesar doorzetten. In de film zal hij op zoek gaan naar een manier om zijn soort te wreken en de strijd aangaan met de meedogenloze Colonel, in een strijd die het lot van de soorten en toekomst van de Aarde zal bepalen. Maar de Simian Flu speelt daar ook nog een verrassend rolletje in.


Waar voorgaande films de nadruk legden op de menselijke personages, is dat met War for the Planet of the Apes anders. Ditmaal zijn er meer apen dan mensen te zien. Hoofdpersonages zijn naast Caesar onder meer de orang-oetan Maurice (Karin Konoval), de chimpansee Rocket (Terry Notary), Caesars echtgenote Cornelia (Judy Greer), Blue Eyes, de zoon van Caesar (Max Lloyd-Jones) en Winter, een gorilla (Aleks Paunovic). Aan de menselijke kant hebben we naast de Colonel ook nog het meisje Nova (Amiah Miller), dat geadopteerd wordt door Maurice.

Overigens mag War for the Planet of the Apes wel te boek staan als de film waarin de mensheid ten einde komt, het einde van de franchise is het niet. Regisseur Matt Reeves werkt al aan een vierde film in de reeks. Vanaf 13 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair