Natuurwonderen in eerste beelden Todd Haynes' 'Wonderstruck'

Natuurwonderen in eerste beelden Todd Haynes' 'Wonderstruck'

Wordt geraakt door een mix van kleur en zwart-wit en twee verschillende tijdperken in de eerste clip en poster van 'Wonderstruck'.

Nadat hij met Carol een van de beste films van de afgelopen jaren maakte, heeft Todd Haynes al snel weer een nieuwe film klaar: Wonderstruck.

Waarmee de regisseur van onder meer I'm Not There, Velvet Goldmine en Safe zich op een voor hem nieuwe doelgroep richt. Zijn verfilming van het het gelijknamige boek van Brian Selznick (auteur van onder andere Hugo) is een familiefilm over dove kinderen. Bekijk hier een scène in de film waarin twee kinderen het American Museum of Natural History ontdekken, in twee verschillende tijdperken (de één in kleur, de ander in zwart-wit), wat een idee geeft van de stijl van de film:



De hoofdrollen in Wonderstruck zijn voor Oakes Fegley, Millicent Simmonds, Julianne Moore en Michelle Williams. Zij hebben rollen in twee parallel vertelde verhalen over dove kinderen: Ben is een jongen die in 1977 in Minnesota de dood van zijn moeder probeert te verwerken en Rose is een meisje uit New Jersey in 1927 die op zoek is naar haar idool, de actrice Lillian Mayhew. Zie hen hierboven in verschillende stijlen in de clip, en hieronder de poster.

Wonderstruck gaat in première op het Cannes filmfestival, waar de film in competitie gaat draaien.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair