Algemeen

Dwayne Johnson vs Superman is mogelijk!

Verder noemt de acteur een interessante naam voor de rol van Shazam!.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:54 in Algemeen
Acteur Dwayne Johnson is nu al drie jaar verbonden aan de rol van Black Adam, die hij in elk geval zal spelen in Shazam!. We weten niet wanneer we hem interactie zien hebben met andere DC-helden, maar het gerucht gaat dat hij in de volgende Superman-film te zien is.

Naar aanleiding daarvan vroeg Fandango of een gevecht tussen Superman (Henry Cavill) en Black Adam in de toekomst mogelijk was. Daarop antwoordde Johnson met een grote grijns: "Op een goede dag... gaan we dat zeker zien. Het staat wel op de planning."

Johnson sprak ook met We've Got This Covered, dat hem vroeg wie hij zag zitten voor de rol van Shazam!. Daarop vertelde de acteur dat hij Armie Hammer wel in die rol kan zien. "Even denken hoor," begon Johnson. "Ik ga een naam naar buiten gooien en ben benieuwd hoe de fans erover denken. Een man waarvan toen ik hem ontmoette, dacht, 'Wow! Dat is een stoere vent! Hij is veel groter dan ik verwacht had. En toen ik wegliep kan ik me herinneren dat ik mijn producent, met wie ik al lang samenwerk, aankeek en vroeg, 'Is dat Shazam?!' en we allebei riepen 'Ja!' Ik ga zijn naam niet zeggen, alleen Lone Ranger."

Of dat zal gebeuren is de vraag, maar Hammer heeft het wel in zich om een superheld te spelen. Zo castte George Miller hem ooit voor de gecancelde Justice League-film. Ondertussen heeft Shazam! nog geen releasedatum en is het wachten wanneer we Johnson voor het eerst zien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Idd goede keuze, ik denk dat we Armie Hammer hoe dan ook, zeker wel komen te zitten in de DCU, Nightwing, Batman, Green Lantern of Shazam.

Sunspot

Avatar

Zou wel vet zijn, fan art ziet er ook goed uit wat betreft Dwayne als Black Adam.

Zal er ook krachtig uitzien, vooral als hij net zo een soort pak als Superman draagt, die ziet er ook power uit man.

En dan die twee in gevecht, kom maar op :D

nieuwslaatste nieuws