Dvd's week 20: Into the Forest, The Bye Bye Man & meer

Dvd's week 20: Into the Forest, The Bye Bye Man & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Home Alone: The Holiday Heist (2012)


Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Hewitt | Cast: Christian Martyn, Eddie Steeples, Jodelle Ferland, Doug Murray

De achtjarige Finn is niet blij met het besluit van zijn familie om van Californië naar Maine te verhuizen. Hij vermoedt dat er in zijn nieuwe huis een spook rondloopt en plaatst daarom enkele vallen. Deze beschermen het huis echter niet tegen spoken, maar wel tegen drie inbrekers, die hun zin op het huis zetten op een dag dat Finn en zijn zus alleen thuis zijn. Bekijk de trailer van Home Alone: The Holiday Heist.

Undercover (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Boris Paval Conen | Cast: Meral Polat, Nasrdin Dchar, Ali Ben Horsting, Nilüfer Aydan

Politieagente Nurgül Ozdemir verruilt een kleine provinciestad voor het grote Amsterdam en begint aan haar nieuwe opdracht: infiltreren in de Turkse maffia. Naarmate de missie vordert wordt Nurgül steeds duidelijker waarom juist zij de rol van infiltrant toegewezen heeft gekregen. Bekijk de trailer van Undercover.

Touched with Fire (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Dalio | Cast: Katie Holmes, Luke Kirby, Christine Lahti, Griffin Dunne

Carla en Marco zijn twee manisch depressieve dichters die vaak een beroep doen op hun emotionele extremen. Wanneer ze stoppen met hun medicijnen, eindigen ze in hetzelfde psychiatrische ziekenhuis. Hun onderlinge chemie werkt op hun emoties en zorgt ervoor dat ze nog meer de weg kwijtraken. Ondanks talloze pogingen om ze uit elkaar te houden, doet het tweetal er alles aan om deze prachtige maar destructieve romance na te jagen. Deze brengt Carlo en Marco van ongelofelijke manische hoogtepunten naar suïcidale, depressieve dieptepunten, tot het moment dat ze moeten kiezen tussen de liefde en hun geestelijke gezondheid. Bekijk de trailer van Touched with Fire.

Undisputed 4 (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todor Chapkanov | Cast: Scott Adkins, Teodora Duhovnikova, Alon Abutbul, Julian Vergov

Yuri Boyka is terug als de onverschrokken bokser in de vierde Undisputed. Een onbedoelde dood van een tegenstander zet zijn wereld op z'n kop en laat hem twijfelen aan alles waar hij voor staat. Boyka zoekt contact met de weduwe van de man die hij per ongeluk heeft gedood en ontdekt dat ze diep in de problemen zit. Boyka helpt haar door deel te nemen aan een serie onmogelijke gevechten die het uiterste van de verbitterde strijder zullen vergen. Bekijk de trailer van Undisputed 4.

The Bye Bye Man (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stacy Title | Cast: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Doug Jones

Het is de jaren 90, drie hogeschoolstudenten besluiten niet op het terrein van de universiteit in Wisconsin te verblijven, maar verhuizen naar een oud pand buiten de campus. Ongewild ontketenen ze een bovennatuurlijke entiteit die bekend staat als de Bye Bye Man. Deze jaagt op mensen die zijn naam ontdekken en eraan denken. De studenten zullen elkaar moeten redden en tegelijkertijd het bestaan van de Bye Bye Man een geheim moeten houden, voordat zijn grip op onze wereld groter wordt. Bekijk de trailer van The Bye Bye Man.

Storm: Letters van Vuur (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dennis Bots | Cast: Yorick van Wageningen, Egbert Jan Weeber, Laura Verlinden, Peter Van den Begin

Storm vertelt het verhaal van een twaalfjarige drukkerszoon die zijn vader van de brandstapel probeert te redden. Achtergrond is de zestiende-eeuwse reformatie, een tijd van grote veranderingen mede dankzij de opkomst van de boekdrukkunst. Mensen waren voor het eerst in staat om ideeën massaal te verspreiden, enigszins vergelijkbaar met de opkomst van de sociale media nu. -

Lees de recensie van Storm: Letters van Vuur geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Storm: Letters van Vuur.

Into the Forest (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patricia Rozema | Cast: Ellen Page, Evan Rachel Wood, Max Minghella, Callum Keith Rennie

In de niet al te verre toekomst, wonen twee vrouwen in een afgelegen, oerwoud. Ze ontdekken dat de wereld om hen heen op het punt staat van vernietiging. Ze moeten daarop indringers zien te weren...

Lees de recensie van Into the Forest geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Into the Forest.

The Last House on Cemetery Lane (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Jones | Cast: Vivien Bridson, Lee Bane, Georgina Blackledge, Tessa Wood

Een scenarist verblijft in een oud landhuis in West-Whales en ontdekt dat het een spookhuis is, met kwaadaardige geesten. Bekijk de trailer van The Last House on Cemetery Lane.

Sophomore (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: T. Lee Beideck | Cast: Patrick Warburton, Amanda Plummer, Tommy Bechtold, Amy Holt

Een groep middelbare scholieren beleeft spannende avonturen. Bekijk de trailer van Sophomore.

Gamba: Ganba to nakamatachi (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tomohiro Kawamura, Yoshihiro Komori | Cast: Justine Ezarik, Nash Grier, Crispin Freeman, Imari Williams

Stadsmuis Gavin en zijn vriendje Matthew dromen van avontuur en voegen zich daarom bij de bemanning van scheepsmuizen. Maar dan voegt zich Chester bij hen, op zoek naar bescherming tegen Winston the White Weasel en zijn bende. Bekijk de trailer van Gamba: Ganba to nakamatachi.

Land of Smiles (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Stryker | Cast: Alexandra Turshen, Keenan Henson, Caitlin Stryker, Bradley Stryker

Een jonge backpacker wordt in Thailand door een paradijs gelokt, op zoek naar haar ontvoerde beste vriendin. Maar daarmee wordt ze het onderwerp van de obsessie van een sociopaat. Bekijk de trailer van Land of Smiles.

NieuwsFilm

meest populair