Video

Chaos in laatste trailer 'Transformers: The Last Knight'!

Nog een maandje.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 20:16 in Video
Nadat in het vierde en tot op heden zwakst ontvangen deel Age of Extinction (2014) de dinobots werden geïntroduceerd en werd afgerekend met Galvatron en Lockdown ontmoeten we in het vijfde deel Transformers: The Last Knight weer heel nieuwe tegenstanders. Zo zien we de Knights of Cybertron en uiteraard Unicron. Hieronder de vierde officiële trailer, met opnieuw veel chaotische beelden.

Naast dat we nieuwe Transformers te zien krijgen, zijn er ook nieuwe menselijke personages. De belangrijkste lijkt het meisje Izabella,
gespeeld door Isabela Moner. Ook is er een belangrijke rol voor Laura Haddock als de wetenschapper Vivian Wembley, Jerrod Carmichael als Desi en Anthony Hopkins als historicus Sir Edmund Burton. Liam Garrigan geeft invulling aan King Arthur. Vanaf 22 juni in de Nederlandse bioscoop.


In The Last Knight wordt Cade Yeager (Mark Wahlberg) beschermd door de Autobots Bumblebee, Hound, Drift en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. Die is echter een plan aan het smeden om de aarde te vernietigen, en Optimus moet de Autobots aanvoeren in hun pogingen om Unicron te stoppen. Maar dit gaat niet zomaar...

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Wat the bumblef*ck gebeurde daar op het einde?
Lol

Zin in deze chaos.

Frietgezicht

Avatar

Was Grimlock in de cartoons ook een huisdier?

Decepticon

Avatar

@Friet
In zekere mate wel, toen ze gecreëerd waren, werd snel duidelijk dat ze niet al te snugger waren, hun eigen lompe dingen deden een regelmatig tot de orde geroepen moesten worden.

Ik heb deze trailer maar vlot stopgezet, want ik zag alweer wat teveel nieuwe beelden, shot King Arthur en nieuw shot van Dragonstorm vliegend. Ik snap ook niet waarom ik op play drukte.
De meeste sites hebben het gezicht van de maker Quintessa als thumbnail van de trailer.

Frietgezicht

Avatar

Hee Deception, vraagje he en voor een echte fan als jij bent moet dat een makkie zijn.
Ik keek sowieso Beast Wars en lang geleden de cartoons en had ook toys enz maar lang geleden dus weet weinig meer.

Kan mij bijvoorbeeld herinneren dat een aflevering een keer eindigde met optimus die als truck van een berg rolde na een explosie ofzo en dat soort vage dingen staan bij mij.

Maar ook eentje dat er een soort virus was dat ze aan elkaar over gaven door elkaar aan te raken ofzo en dan werden ze rood dacht ik.
Volgens mij gingen de decepticons en autobots toen ook samenwerken want als je rood was dan was je pure evil.
Ik heb geen idee meer hoe dat ging of welke afleveringen dat waren enz maar vond dat toen erg cool en ben ik nooit vergeten alleen alle details wel.
Enig idee waar ik het over heb zodat ik het maybe keertje kan terug kijken.

Darthmar

Avatar

@Frietgezicht ik hap wel. je zoekt de aflevering "robots in disguise part 2" waarin OP als truck wordt opgeblazen aam het eind van het eerste seizoen En met die plaag zoek je de dubbel aflevering "return of optimus prime 1&2" van seizoen 4. Tja. Ik ben er mee opgegroeid en heb de hele serie in mijn collectie. Alleen stom als ik was al mijn transformers weg gegeven.

Chrischzz

Avatar

Was dat ook niet gelijk de laatste aflevering van het "normale" G1 seizoen? In een verwoede poging om de boel weer op de rails te krijgen omdat Prime doos laten gaan niet echt een success bleek..

Daarna waren er opeens de Headmasters enzo

Chrischzz

Avatar

Ohja.. en waarom kan Bumblebee zichzelf wel weer inmekaar zetten? En kon Jazz dat in de eerste film niet..

Gigan72

Avatar

@chriss
Dat zijn de laatste 2 afleveringen van G1seizoen 3
Daar na kwam de headmaster en targetmaster serie maar dat zijn maar een paar afleveringen
Dan wordt Bumblebee goldbug en ziet hij er ook heel anders uit.

Frietgezicht

Avatar

@ Darthmar,thanks,ik ga het opzoeken.

Ik heb dat met de turtles. Had echt al die action figures van good guys en badguys en videobanden enz en allemaal in de groep 8 tijd aan het broertje van een meisje gegeven die ik wilde scoren. Als dat nou nog gelukt was maar nee....
Dat ventje was wel erg blij maar dat boeide mij geen reet.

Decepticon

Avatar

Ik heb ook de hele dvd box in mijn collectie, maar ik kan me te weinig specifieke dingen herinneren helaas. Het is alweer een paar jaar geleden dat ik de hele dvd box gekeken heb.
Ik ben rond vorig jaar weer begonnen met de eerste 5 afleveringen, dat hou ik zelfs bij op een papiertje, anders raak ik de tel kwijt, maar verder ben ik sindsdien niet meer gekomen, er is zoveel te kijken. Binnenkort echt eens weer oppakken.

Ik heb al mijn speelgoed van vroeger verkocht, 2 jaar geleden. Transformers, G.I. Joe, He-Man, M.A.S.K., Dino Riders, The Karate Kid. Heeft bij elkaar iets over de €700 opgeleverd, allemaal in goede staat, maar nergens geen dozen meer van. Van de Turtles had ik geen speelgoed.

Decepticon

Avatar

Beast Wars vind ik ook hartstikke gaaf. Samen met Transformers Prime.

HvO

Avatar

holy fack dit gaat slecht worden.

SuPa

Avatar

Wordt weer een groot knalspektakel.

Over de trailer; Heeft Tony Stark aan Bumblebee gesleuteld??

nieuwslaatste nieuws

meest populair