Rechtszaak rondom 'Guardians of the Galaxy Vol.2'

Rechtszaak rondom 'Guardians of the Galaxy Vol.2'

De reden erachter is toch wel erg bijzonder…

Guardians of the Galaxy Vol.2 draait nu al een tijdje in de cinema en doet het aardig goed; de film doet het zowel prima bij de bioscoopgangers als in de box-office. Toch kan niet iedereen er evenveel van genieten en daar kwam een man, genaamd Brandon Vezmar, laatst achter...

Tijdens een eerste date met een vrouw wier naam niet bekend gemaakt is, gingen de twee samen naar Guardians of the Galaxy Vol.2, maar tot Vezmar's grote ergernis was zijn date constant aan het sms'en: ''ze zat de hele tijd op haar telefoon. Eigenlijk was dat non-stop, want ik telde wel zo'n 10 a 20 keer in 15 minuten, dus toen zei ik dat ze net zo goed de zaal kon verlaten''.

Dat deed de date toen ook, maar voor Vezmar ging het daarna enkel van kwaad tot erger: zij was namelijk vertrokken en aangezien beiden met haar auto naar de bioscoop gekomen waren, moest de arme man ook nog eens te voet terug naar huis. Hij belde haar daarna op om hem terug te betalen voor de tickets, maar aangezien ze weigerde heeft Vezmar haar aangeklaagd, al is het maar voor een minuscuul bedrag van zo'n 17 dollar (de prijs van de tickets).

''Het was een waardeloze date, die heeft voor mij de hele film verpest'' ging Vezmar verder. ''Als ik ergens wel een hekel aan heb zijn het mensen die de hele tijd sms'en, al helemaal gedurende een film in de bios''. De date zelf vindt het een erg overdreven reactie en liet weten dat ze niemand ermee lastig viel.

Zelfs de regisseur van beide Guardians of the Galaxy delen, James Gunn, liet in dit verband van zich horen en zo te zien heeft hij er ook een hekel aan wanneer mensen je lastig vallen gedurende een film: ''Waarom haar alleen maar aanklagen? Zij hoort de gevangenis in te gaan!''

NieuwsFilm

meest populair