Algemeen

Mooie foto's Queen Mera in 'Aquaman'

Amber Heard ziet er behoorlijk sexy uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:07 in Algemeen
Warner Bros. en DC Films hebben de eerste twee foto's van Amber Heard als Queen Mera in Aquaman vrijgegeven. Op beide beelden is te zien dat ze in een behoorlijk strak kostuum net uit het water is gekomen.

Voordat Heard in Aquaman te zien is, ontmoeten we haar personage al in Justice League. Vermoedelijk heeft ze een bijrol in die film en is ze kort te zien samen met Jason Momoa. Daarna speelt ze dus een van de hoofdrollen in James Wans Aquaman.
De opnames van Aquaman vinden op dit moment volop plaats. Naast Heard en Momoa zijn onder meer ook Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta, Nicole Kidman als Queen Atlanna, Willem Dafoe als Nuidis Vulko en Patrick Wilson als Orm te zien. Vanaf december 2018 in de bioscoop.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Film en Eten

Avatar

Het zal mij niet verbazen als Aquaman een succes wordt voor DC en WB in 2018.

Xenolicker

Avatar

Hmm... ik vraag me af of haar pak verkleurt al naar gelang de watertemperatuur. Op de ene foto lijkt het pak groen en ziet ze er een beetje verkleumd uit en op de andere foto lijkt haar pak blauw en ziet ze er wat relaxter uit en schijnen haar borsten een stuk groter te zijn?!

chazillionair28

Avatar

not sure if parody or actually aquaman movie..

Robbepost

Avatar

Zou dat pakje fijn zitten?
Die jopen worden helemaal samengeperst......

Mav Damian

Avatar

Ziet er beter uit en meer als in de comics. I love it!

Sunspot

Avatar

Poison Ivy

Moviemagic

Avatar

Een beetje Mystique.

ridjieddo

Avatar

Vind t echt 10x niks, mrja, kheb ook iets tegen Heard

Xenolicker

Avatar

Sunspot - Poison Ivy net nadat ze sex heeft gehad met Mr.Freeze!

Decepticon

Avatar

Holy crab!

Ziet er heel lekker goed uit. Pak lijkt idd van kleur te kunnen veranderen, tenzij het door lichtval komt, maar het lijkt op de ene idd blauw en op de andere groen.

Bilbo

Avatar

Helloooooooo nurse!

Steve-O

Avatar

@Decepticon: inderdaad, de schubben lichten op als het licht er anders op valt. Ziet er erg mooi uit, maar vooral Amber ;) Ben benieuwd of Jason's pak ook nog veel aangepast is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair